Kundsupport

Vi vill alltid vara tillgängliga och hjälpa dig när du behöver det. Vår första rekommendation är att vända dig direkt till den projektledare som ansvarar för det specifika projekt du har beställt. Våra projektledare är dedikerade till att se till att dina behov och förväntningar uppfylls. Ibland kan de vara engagerade i projektbesiktningar och därför svåra att nå direkt per telefon. I dessa fall föreslår vi att du i första hand kontaktar dem via e-post eller SMS för att säkerställa en snabb och dokumenterad kommunikation.

För det sällsynta fallet när du, trots dina ansträngningar, inte lyckas nå din projektledare i tid eller får vänta på svar, finns vår dedikerade kundsupport tillgänglig för dig. Du kan enkelt nå oss på telefonnummer 08-550 397 65.

Vi värderar din tid och din feedback mycket högt, och varje kundsupportärende är viktigt för oss. Genom att följa upp och åtgärda eventuella supportfrågor kan vi fortsätta att förbättra vår service och säkerställa din totala kundnöjdhet.

Ditt bidrag är ovärderligt i vår strävan att bli ännu bättre och leverera en service som motsvarar dina förväntningar. Vi ser fram emot att vara till din tjänst och är tacksamma för möjligheten att hjälpa dig.